Skip to main content

Angajarea unui antrenor personal vine cu o mulțime de beneficii și adevărul este că cu siguranță ar trebui să iei în considerare angajarea unuia!

Nu contează dacă ești un începător absolut sau te pregătești pentru o competiție de culturism sau powerlifting.

A avea un antrenor înseamnă că vei avea o persoană care te sprijină în cele mai provocatoare momente ale carierei tale de antrenament. Sigur, ar putea fi util să-i ai pe cei dragi în apropiere, dar dacă nu sunt pasionați de sport, șansa ca să știe ce se întâmplă în capul tău este minimă.

De aceea, ar putea fi util să ai o persoană care a trecut prin toate acestea.

În articolul de astăzi, vei afla de ce este crucial să angajezi un antrenor personal.

 

Angajarea unui antrenor personal ca începător

Amintește-ți prima dată când ai intrat în sală.

Cum te-ai simțit? Ai fost nervos? Ai avut pe cineva cu tine?

Probabil ai plecat cu un prieten care avea mai multă experiență decât tine.

El ți-a arătat câteva dintre mișcările de bază și te-a îndrumat pe tot parcursul antrenamentului. Acum, imaginează-ți că din prima zi la sala locală ai avut un antrenor.

Antrenorul a fost un profesionist care te-a luat de la ușă, a explicat antrenamentul și te-a ghidat prin sesiune. De fapt, el a fost acolo pentru fiecare dintre acele sesiuni. El ți-a arătat execuția corectă a exercițiilor, care este unul dintre lucrurile esențiale atunci când intri pentru prima dată în sală. El a creat un plan pentru tine și te-a învățat cum să te ții de el și să fii cât mai eficient posibil pentru a-ți atinge obiectivele. Dacă nu l-ai angajat și nu te-ai antrenat cu prietenul tău, s-ar putea să fi obținut în continuare aceleași rezultate.

Cu toate acestea, dacă nu plătiți, nu acordați atenție și vă puteți pierde cu ușurință concentrarea de la sarcina în cauză. Plata pentru un antrenor personal te face mai dedicat pentru a reuși, deoarece ai investit o parte din banii tăi câștigați cu greu în asta.

Din experiența noastră, oamenii care preferă antrenorii personali progresează mai repede decât alții care se antrenează singuri sau cu prietenii.

 

Angajarea unui antrenor personal ca lifter avansat

Vă puteți întreba: „De ce aș avea nevoie de un antrenor când știu deja ce fac?”

Gândiți-vă un moment pentru fiecare sportiv profesionist de acolo. S-au antrenat toată viața.

Crezi că ei nu știu să se antreneze eficient?

Dacă te-ai hotărât să te pregătești pentru o competiție de powerlifting sau culturism, având cu tine un antrenor personal, ar putea fi una dintre cele mai bune investiții din lume.

Când te pregătești pentru scenă, nu ești doar obosit fizic, ci și mental. Dacă ai o persoană care are grijă de planul tău de fitness și de dieta, atunci este doar o povară mai puțin pe umerii tăi. Mai mult, a avea o persoană care a trecut prin toate acestea ar putea juca un rol în clasamentul tău.

Poate că el poate face unele schimbări în modul în care pozezi, se poate juca cu mâncarea în ultimele ore pentru a minimiza retenția de apă sau pur și simplu să fie alături de tine pentru sprijin moral (care, de altfel, poate reduce și retenția de apă).

Toate acestea ar face diferența pentru tine dacă nu ai angaja un antrenor.

 

Angajarea unui antrenor personal din plictiseală

“Plictiseală?” Ai citit bine.

Mulți oameni ocupați s-au săturat de aceeași rutină la fiecare antrenament. Mulți dintre acești oameni renunță pentru că pur și simplu se plictisesc.

Un antrenor personal vă va ajuta să amestecați puțin antrenamentul. El poate adăuga câteva antrenamente tabata, antrenament în aer liber sau chiar te poate face să încerci echipamente noi. El te poate scoate din platoul de pierdere în greutate cu o combinație a celor menționate mai sus.

Trecerea peste un platou te va motiva și mai mult să urmărești acel fizic de vis al tău.

În timp ce unii dintre noi pot rămâne la un program care funcționează și s-a dovedit a aduce rezultate, unii oameni caută varietate. Experimentarea cu diferite antrenamente în fiecare sesiune ar putea fi cheia pentru a-și crește performanța în sala de sport după o zi lungă de muncă.

 

Concluzie

Un antrenor personal vă poate conduce pe tot parcursul antrenamentului și vă poate scurta calea către fizicul visat, în timp ce vă învață cum să executați corect fiecare mișcare și să aveți obiceiuri alimentare sănătoase.

Dacă concurezi, el poate fi, de asemenea, cel mai mare sprijin al tău în timpul pregătirii tale și ultimele și cele mai vitale ore înainte de scenă.

De asemenea, un antrenor personal vă poate schimba rutina plictisitoare și vă poate face entuziasmat de următoarea sesiune de antrenament.

Deci ce mai aștepți? Luați legătura cu noi si hai sa vedem cum te putem ajuta!

 

Autor: Dr. Vlad G. Rădulescu