fbpx

Calendar antrenamente live

Achiziționarea biletului se face înainte de completarea formularului de mai jos!

Reguli generale de participare la clasele online - Fittest

1. Modul de adresare dintre echipa Fittest și participanți este la persoana a doua. (la pertu)
2. Chiar dacă avem un limbaj prietenos, respectul ne este datorat tuturor, asa ca sunt interzise folosirea unui limbaj indecent, a injuriilor sau unui limbaj cu caracter rasial, sexual, etc.

Vezi mai mult

3. Conectarea la clasele online se va realiza prin intermediul datelor de conectare primite pe email, cu cel puțin 5 minute înainte de ora programata pentru începere. În cazul în care întârziați, echipa nu este răspunzătoare pentru timpul de antrenament pe care l-ați pierdut.
4. Dacă întârziați prea mult și doriți sa reprogramati antrenamentul conform Regulamentului de participare, contractati echipa Fittest. În caz de reprogramare nu mai aveți dreptul de a va conecta la ora aflata în derulare, urmând a vi se comunica noile date de conectare.
5. Pe durata întregului antrenament, după urările de bun venit și salutari, participanții vor avea microfoanele închise, urmând a utiliza funcția de chat sau microfonul în caz de nevoie, precum nefuncționare corespunzătoare a conexiunii, probleme tehnice, etc, iar un moderator îl va contacta separat pentru a încerca rezolvarea problemei sau în cel mai rău caz reprogramarea antrenamentului conform procedurii din regulament.
6. Aveți obligația ca înainte de participare sa verificați conexiunea la internet, aparatura pe care o utilizări și alte detalii tehnice ce țin de dumneavoastră, în caz de nefunctionare necorespunzatoare a echipamentului dumneavoastră, echipa Fittest nu este răspunzătoare, însă veți avea dreptul sa urmați procedura de reprogramare conform Regulamentului.
7. Camera video pe parcursul antrenamentului o puteți avea deschisa, fiind strict opțiunea dumneavoastră.
8. La începutul orei se va efectua prezenta potrivit fisei de înscriere.
9. Antranamentele au un nivel intermediar însă sunt concepute pe timp pentru ca fiecare participant sa lucreze în ritmul sau și sa nu îngreuneze derularea antrenamentului.
10. Înregistrarea, distribuirea, copierea, fotografierea oricărui material distribuit de către Fittest în cadrul claselor online este strict interzisa și se pedepsește conform legii.

Întregul regulament îl puteți găsi aici.

Înregistrare antrenament live

Tipuri de antrenament

1. Functional training

În orice activitate întreprindem în viața de zi cu zi utilizăm tot complexul de sisteme: musculo-scheletal, nervos, cardiovascular și respirator. Astfel, scopul antrenamentului funcțional este de a optimiza capacitatea organismului în desfășurarea activităților zilnice și, în consecință, punerea bazei și dezvoltarea unei condiții fizice optime.

2. Cardio hiit

(Antrenament de intensitate mare pe bază de intervale)​

Antrenamentul HIIT este un exercițiu de tip cardiovascular foarte bun, în cadrul căruia se alternează perioade de exerciții fizice de intensitate crescută cu cele de intensitate redusă. Durata unei sesiuni de antrenament HIIT este de mai puțin de 30 de minute, însă obligatoriu trebuie precedată de o încalzire serioasă și urmată de câteva minute de stretching pentru relaxarea musculaturi și revenirea pulsului la normal.

3. Burn & Tone Training

Dacă scopul tău este să pierzi din greutate și dacă iți dorești să iți tonifiezi musculatura, atunci nu mai este nevoie de nici o altă introducere fiindcă Burn & Tone Training este exact ceea ce cauți.

4. Full Body Training

(doar cu greutatea corpului SAU cu benzi elastice)

Antrenamentul Full Body ne pune la încercare întregul corp, cu scopul de a ne îmbunătăți forța și rezistența, folosind exerciții formate din mișcări compuse, care solicită mai multe grupe musculare în acelaşi timp. Acesta este genul de antrenament care te umple de energie, fiind recomandat în special începătorilor.

Abonează-te si află informații utile despre fitness și nutriție

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vă rugam să vă exprimați acceptul cu folosirea acestora, deasemenea puteți renunța oricând. Citește mai mult.