Skip to main content

Despre noi

La început de drum ne-am confruntat cu o lipsă de informații în domeniul fitness-ului și nutriției din România. Ba mai mult, informațiile pe care le primeam de la diferiți oameni erau contradictorii. Fiind prieteni de peste 20 de ani, am început să ne punem diferite întrebări cu privire la ce făceam. Astfel, pasiunea lui Vlad pentru nutriție s-a îmbinat perfect cu pasiunea lui Răzvan pentru antrenamente și împreuna am început să punem la îndoială orice sfat primeam. Am descoperit că există multe lacune și sfaturi fără o bază științifică, așa că dintr-o discuție mai serioasă, a luat naștere proiectul FITTEST. Pentru a oferi informații de cea mai înaltă calitate, ne documentăm din surse științifice de circulație internațională și ne dorim să fim mereu la curent cu orice descoperire din domeniu.

Misiunea noastra

  • Demontăm miturile stupide din fitness și nutriție
  • Prezentăm de ce informațiile cel mai des întâlnite online sunt incorecte
  • Învățăm constant pentru a oferi un serviciu de cea mai înaltă calitate
  • Promovăm doar suplimente care funcționează, majoritatea neoferind beneficii 
  • Promovăm stilul de viață sănătos, NU diete comerciale sau restrictive
  • Învățăm oamenii să dobândească o bază de cunoștințe în fitness și nutriție 

Recomandari

“Dacă vrei să primești sfaturi bazate pe știință de la cineva care înțelege cercetările și în același timp le poate prezenta într-un mod simplist, ar trebui să urmăriți pagina Fittest. Această echipă îmbină într-un mod unic atât talentul grafic, cât și claritatea informațiilor științifice transmise. Astfel știți că își actualizează mereu recomandările în funcție de ultimele studii.”

Dr. Artin Entezarjou, Medic Specialist Medicina de Familie, PhD, Co-fondator EBT: Evidence Based Training.

Colaborari nationale si internationale

Munca noastră nu se limitează doar la teritoriul României, încercăm să aducem un impact și în mediul internațional, dar și să învățăm cât mai mult din aceste colaborări.