Skip to main content

Dr. Ana-Maria Prună

Numele meu este Ana-Maria și am absolvit Facultatea de Medicină Generală, din cadrul Universității Titu Maiorescu București. Interesul meu pentru nutriție și fitness a început în urmă cu câțiva ani, când după 20 de ani de mâncat haotic și fără să fac deloc sport, am decis să spun stop, întrucât mi-am dat seama că este momentul de a face o schimbare benefică sănătății și aspectului meu fizic.  Am hotărât să mă documentez și în consecință am cautat, citit și învățat multe pe cont propriu, înțelegând astfel ce anume este potrivit pentru corpul meu atât din perspectiva sportului cât și a nutriției. Cu timpul totul s-a transformat într-o pasiune, care a devenit atât de puternică încât m-a determinat să îmi doresc ca viitoarea mea carieră de medic să fie în domeniul diabetului, bolilor metabolice și a nutriției pentru a putea face o schimbare în viața oamenilor și pentru a le arăta impactul major pe care poate să îl aibă și cât de ușor este să susținem un stil de viață sănătos prin micile alegeri pe care le facem.

Am continuat să îmi consolidez cunoștințele și în sfera sportului, devenind astfel Antrenor Personal acreditat Move On Fitness Education si am reușit să mă angajez în cadrul sălilor WorldClass. Am urmat FitMomInAction: PREGNANCY Workshop, specializat pe exerciții pentru gravide și am participat la Cupa Universitară Dej 28 mai 2022 – Locul IV.

Misiunea mea în cadrul acestei echipe, cel puțin pentru acest moment, este să te ghidez în lumea fitness-ului, să te ajut să înțelegi anumite elemente de baza în ceea ce privește sportul și modul de executare al exercițiilor, pentru a preveni accidentările și pentru a-ți atinge obiectivele.

Te aștept cu drag la antrenamente, promit că te veți simți extraordinar de bine!

Success isn’t always about ‘Greatness’, it’s about consistency. Consistent, hard work gains success. Greatness will come.

Dwayne Johnson