Skip to main content

Dr. Vlad Rădulescu

Numele meu este Vlad, sunt medic rezident endocrinolog și absolvent al Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București. Pasiunea mea pentru fitness a început, de fapt, din dorința de a afla cât mai multe despre nutriție. Am tot văzut pacienți diagnosticați cu diferite afecțiuni care puteau fi prevenite printr-o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Acest lucru m-a determinat să mă documentez mai mult în domeniul nutriției. Astfel, am învățat bazele unei alimentații corecte și, ulterior, am început să caut studii științifice despre majoritatea subiectelor controversate.

  • Am fost cooptat în echipa Evidence Based Training (@ebtofficial) unde postez informații despre antrenament și nutriție sub coordonarea a doi medici suedezi.
  • Am efectuat un stagiu de pregătire în Franța, la spitalul din Montpellier în clinica de Endocrinologie, Diabetologie și Nutriție.
  • Am ținut o prelegere la conferința online internațională despre fitness, DietMBA, alături de reprezentanți de renume din domeniu
  • Am fost speaker la Zilele Educației Medicale – workshop-ul „De vorbă cu caloriile”.
  • Am publicat în Alan’s Aragon Research Review.

Vreau să te învăț cum să iți alegi singur mesele în funcție de scopul pe care ți-l propui. Am să te susțin și am să te încurajez pe tot parcursul colaborării, așteptând oricând întrebările tale.

Strive not to be a success, but rather to be of value.

Albert Einstein