fbpx

Vlad

Rădulescu

#befittest alături de noi

Numele meu este Vlad și sunt student în anul 6 în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Carol Davila”, București. Pasiunea mea pentru fitness a început, de fapt, din dorința de a afla cât mai multe despre nutriție. Am tot văzut pacienți diagnosticați cu diferite afecțiuni care puteau fi prevenite printr-o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Acest lucru m-a determinat să mă documentez mai mult în domeniul nutriției. Astfel, am învățat bazele unei alimentații corecte și, ulterior, am început să caut studii științifice despre majoritatea subiectelor controversate.

Am fost cooptat în echipa Evidence Based Training (@ebtofficial) unde postez informații despre antrenament și nutriție. Am ținut o prelegere la conferința online internațională despre fitness, DietMBA, alături de reprezentanți de renume din domeniu.  Vreau să te învăț cum să iți alegi singur mesele în funcție de scopul pe care ți-l propui. Am să te susțin și am să te încurajez pe tot parcursul colaborării, așteptând oricând întrebările tale.

Skills

Antrenament
78%
Nutriție
96%

"Strive not to be a success, but rather to be of value."

Albert Einstein

Abonează-te si află informații utile despre fitness și nutriție

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vă rugam să vă exprimați acceptul cu folosirea acestora, deasemenea puteți renunța oricând. Citește mai mult.