fbpx

Răzvan

Cîrcotă

#befittest alături de noi

Numele meu este Răzvan și lucrez ca graphic designer, dar în ultimul timp m-am axat mai mult pe pasiunea mea, fitness-ul. Încă din copilărie am fost baiatul cel slab din grupul de prieteni și m-am decis să schimb acest lucru. Astfel, am început să merg la sală după ce am terminat liceul. Deși la început era o necesitate, a devenit o pasiune, chiar o rutină la care nu aș renunța niciodată.

La început nu aveam un program bine definit și am început să mă documentez mai mult, sperând să aflu ce rutină de antrenament să folosesc și ce modificări erau necesare în alimentația mea.  Acum pot spune că am evoluat mult prin prisma informațiilor dobândite. Consider că la început este important să ai o bază pentru a avea un progres mult mai rapid. Atunci când vezi progresul tău, te simți motivat, însă lipsa rezultatelor reprezintă un factor demoralizant. Acestea fiind spuse, vreau să fiu alături de tine când îți construiești o bază de informații și să ajungi la rezultatul dorit. 

Skills

Antrenament
94%
Nutriție
80%

“If you want to turn a vision into reality, you have to give 100% and never stop believing in your dream.”

Abonează-te si află informații utile despre fitness și nutriție

Acest site utilizează cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Vă rugam să vă exprimați acceptul cu folosirea acestora, deasemenea puteți renunța oricând. Citește mai mult.